lauantai 8. elokuuta 2015

Fast and slow, high or low

Nettisivu projekti alkaa olemaan aika hyvässä paketissa ja sisältöä on mukavasti. Kaikki sivut on paikallaan ja päivitykset jatkuu vielä jonkun aikaa ennen julkaisua. Nyt täytyy tehdä kaikkea sellasta "säätöä" että kaikki pelittää oikein. Onneks mulla on kavereita jotka osaavat koodata paremmin kuin minä ja toivottavasti saisin apua sivujen viimeistelyyn. Ainakin se nyt alkaa olemaan loppusuoralla. Itsenäisesti voi opiskella paljon, mutta tiettyyn pisteeseen asti, nyt alkaa oma osaaminen loppumaan, mutta kyllä niitä voi jo nettisivuiksi sanoa. :)

Välillä tuntuu että on aikoja kun ei tapahdu mitään ja kaikki matelee ja välillä sitten on niin hektistä ettei muista milloin on viimeksi sohvalle lösähtänyt. Tää viikko on ollu sellasia että joka päivä on oltu jossain. Olen mä jonkun verran kuitenkin ehtinyt artikkeleita ja kirjaakin kirjottamaan mutta lähinnä viikko on ollut eri sukulaisten täyteinen ja eilen vielä käytiin landella vähän grillailemassa ja ajoin nurmikkoa, tai heinää se jo oli kun oli ehtiny viime kerrasta kasvamaan melkeen polvenkorkuseks. Ei yks päivä edes riittänyt sen ajamiseen, menis siihen kolme päivää varmaan että kaikki se heinikko olis nurmea.
Kolme rasiaa puna- ja valkoviinimarjoja, sekä vadelmia tarttu mukaan ja niistä olis tarkoitus loihtia jotain herkkua. Pakko oli tehdä päiväreissu kun paremmalla puoliskolla on tänään vielä töitä, mutta ens viikolla mennään uudestaan sit.

Alkuviikosta sain myös lisäystä kirjahyllyyn, viisi eri psykologian kirjaa, aiheina 'toimiva ihminen', 'kehityspsykologia', 'tietoa käsittelevä ihminen', 'ihmisen toiminnan neuropsykologia' ja 'yksilöllinen ihminen', sain myös vuorovaikutuksesta puhuvan 'Suhteita; minä, me ja muut', sekä myös hieman historian havinaa;
'Suomen varhaishistorian', 'Eurooppalaisen ihmisen' ja 'Ihmisen ja ympäristön' aikakirjat. Wsoy:n Ikuisia ajatuksia oli kuitenkin ehkä koukuttavin lisä hyllyyn, se on vienyt sivuilleen melkein joka päivä. "Teos tahtoo opastaa lukijansa suurten ajattelijain seuraan etsimään vastauksia elämän kysymyksiin." 1112 sivua täynnä ajatusta ja inspiraatioita.

"Niin on tulevaisuudessa kulttuurin heiluri valkean ja keltaisen rodun välillä edestakaisin heilahteleva, kunnes ihmiskunta lopulta on täydellisesti mukautunut koko asuinalaansa, äitinsä maahan. Silloin on tuleva se onnen aika, jolloin unelmat toteutuvat - aika, jona ihmiskunnalla ei enää ole tuumittavaa ja punnittavaa, jolloin se ei enää tarvitse eikä hae uusia yllykkeitä, jolloin se seisoo paikoillaan vain perin pohjin levätäkseen - ja sitten ehkä alkaa kulttuurin todellinen jumal'hämärä." H. Schurtz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti