maanantai 17. elokuuta 2015

Viimeinen viikko lomaa

Aikaisemmassa kirjoituksessa lupailin kertoa tulevaisuuden suunnitelmistani, kunhan ensin saan itse niistä varmennuksen.

Nyt pieni varaus on poistunut ja näyttää edelleen hyvältä. Pieni takaisku kuitenkin matkassa oli, hain ensisijaisesti Journalismin linjalle. (Sen lisäksi myös elokuvan ja kuvataiteen linjoille.) Vähän osallistujamäärän takia journalistinen koulutus ei tänä vuonna toteudukkaan ollenkaan ja olin jo aika maassa asiasta, kunnes puhelin pirisi. Elokuvalinjan vastaava opettaja oli saanut tiedon kiinnostuksesta myös sitä alaa kohtaan ja viestinnän opettajan lämpimien suositusten saattelemana hyväksyi minut oppilaaksi sinne.

Viimeinen viikko lomaa pärähti käyntiin, sillä ensi maanantaina starttaa opiskelut!
Huhhuh, aika hullua, jännää ja siistiä!

Luvassa on mm. käsikirjoitusta, kuvaamista, äänitystä, editointia, elokuvailmaisua, videotekniikkaa
animaatioita, henkilökohtaisia projekteja, maalausta, piirtämistä, taiteen luentoja ja paljon muuta. Elokuvalinja tukee myös kirjoittamista ja siinä oppii niin paljon kaikkea kiinnostavaa. Suurin intohimo ja odotus on siinä käsikirjoittamisessa, jota sanottiin olevan opiskelujen alusta loppuun saakka. Myös valokuvaus, ohjaus ja kuvaaminen kiinnostaa erittäin paljon. Kaikki opiskeltavat aineet on innostavia ja vasta koulussahan sen sitten näkee mikä uusista ja vanhoista opeista on kiinnostavinta.

Lähden kuitenkin hyvillä mielin kohti uusia seikkailuja ja haaveita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti