torstai 13. elokuuta 2015

Kahvisäädöt ja sisällöt

Miten niin aivot toimivat vasta ennen aamukahveja. Hetken aikaa oltuani hereillä, keitin normaaliin tapaani kolme kuppia kahvia. Eihän se niin tarkkaa ole mitä sen kanssa juo, right? Otin 'maitotölkin' ja kaadoin sitä kahviini ja ihmettelin kun ei mokoma värjäytynyt ollenkaan, mustana pysyi mokomakin kuppi. Noh, mulla oli kädessäni metsämarja jogurtti, koitin vielä toisen kupin avulla seivata sen ja sainkin sen onnistuneesti jäämään sinne pohjalle, mutta ei se kyllä auttanut, maistu ihan sille jogurtille silti vaikka laitto maitoa ja sokeria. Haha, onneks oli vielä ne kaks kuppia ja onnistuneesti sain käteni oikean purkin kohdalle jopa kaksi kertaa peräkkäin. Kyllä se kahvi sitten oli ihan hyvää loppujen lopuksi. En siis suosittele korvaamaan jatkossakaan maitotuotteitamme kahvissa jogurtilla. Pysytään vaan siinä maitokahvissa tästäkin eteenpäin.

Nyt olisi tarkoitus käyttää tämä aamupäivä kirjoittelemiseen ja sitten taas nokka kohti landea päiväksi.

TWD - Ohimenneet päivät, Selviytyjän loki on jo edennyt yhdeksänteen lukuunsa ja kaikki osat on luettavissa The Walking Dead Finland facebook sivulta!
Nyt ollaan käsitelty viimeisimpänä kolmannen kauden tapahtumia vankilassa ja Woodburyssä. Millon, mitä tapahtui ja kenelle, TWD - Ohimenneet päivät, Selviytyjän lokikirja selvittää näitä asioita. Julkaisuissa käsitellään TV-sarjan aikajanaa selittäen mitä tapahtui joka päivä alusta aina vitoskauden loppuun saakka.

Huomasin jo jonkun aikaa sitten että TWDF-sivun motoksikin tullut "faneilta faneille" on levinnyt hieman netissä ja ainakin ihan virallinen julkaisu Dome.fi:n facebook-sivut ovat lisänneet tämän myös omaan kuvaukseensa, ei ne mitään kysynyt enkä tiedä oisko pitänytkään, oli vaan hauska huomata. Aluksi hieman vitsillä perustettu Faneilta faneille sivukin löytyy nykyään facebookista. Sivun tarkoituksena on tuottaa kaikenlaista fanisisältöä tarjoamalla vaihtoehtoinen paikka jutuille rajaamatta sitä tiettyyn aiheeseen, kuten esimerkiksi Supernatural Suomi tai Final Fantasy Finland, joissa käsitellään vaan kys. sarjaa tai siihen liittyviä tuotantoja.

Muita sivujani oman sivuni, M. A. Morténin ja yllämainittujen lisäksi on; Taivas Varjele (MM jääkiekon aikaan aktiivinen), American Horror Story Finland ja FearTWD - Finland. Tervetuloa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti