maanantai 24. elokuuta 2015

Todellista elokuvaa

Nyt se on totta, nyt se on olemassa, nyt se on alkanut. Nimittäin vuoteni Kansanopiston Elokuvalinjalla ja ensimmäinen tutustumispäivä on nyt takana.

Päivä aloitettiin, niin kuin on tapana, tuttuun tapaan auditoriossa ja nähtiin koulun rehtori ja muuta henkilökuntaa. Musiikinopettaja soitti ja mulla hiki virtasi, hehe, jännityksestä, uutuuden innosta ja kuumuudesta. Sitten olikin jo ryhmäytymisen aika ja suuntasimme tupakkapaikalle, ensimmäinen positiivinen juttu tupakoitsijana mulle jo siinä, heh. Sitten kierrettiin ja kaarrettiin koulua ja rakennuksia. Kaikkien luokkien sijainnit ja muut selkenee paremmin vielä matkalla, mut sarjis- ja animaatioluokassa piipahdettiin, kopiohuoneessa ja parissa muussa spotissa.

Mukavan oloinen ryhmä ja samanhenkistä porukkaa ja saatiin helposti juttua aikaseksi esittelykierroksen jälkeen. Nimiä en kyllä oikein vielä muista mutta eiköhän ne opi tässä.

Paljon muitakin positiivisia juttuja oli paljon, vastaavat vaikutti rennoilta ja vuoden ohjelma oli pelkkää hyvää, oon innoissani kaikesta, päälimmäiset odotukset on käsikirjoittamisessa, mitä meillä on koko vuoden läpi, editissä, ohjaamisessa ja ootan et opin macin ohjelmia.

Oli niin epävarma edes että alkaako koko juttu ja nyt kun se konkretisoitui niin ei voi muuta sanoo ku et on hyvä fiilis!

Ainiin Fear The Walking Dead fanit huomio! Tänään on ensimmäinen jakso katsottavissa HBO Nordicista. FTWDF ja TWDFinlandissa pyörii nyt PELON TÄHDET faniarvostelu, käy antamassa tähdet illan jaksosta!


Ensimmäinen jakso katsottu! Olipas jännitystä! Nick sai täältä sympatiat, äidin rooli oli positiivinen yllätys ja loppu...

Posted by Fear The Walking Dead - Finland on 24. elokuuta 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti