maanantai 27. heinäkuuta 2015

Surkeiden sattumusten sarja

Ihminen on kova vellomaan menneisyydessä ja pahasti taipuvainen haaveilemaan tulevaisuudesta. Ihminen luo itselleen tietynlaiset tulevaisuuden suunnitelmat ja haaveet, siitä useasti lähtee sitten tavoittelemaan näitä haaveita.

Tähän aikaan moni joutuu pettymään ja ajattelemaan kaiken uudestaan, kun sitä haluttua työpaikkaa ei saanu, työpaikka lähti, asunto ei natsannu tai koulupaikka jäi saamatta.

Niin kuin kävi tänä vuonna mulle, en saanut kumpaakaan haluttua opiskelupaikkaani ja kyllähän se ravistutteli siinä vaiheessa kun päässä sulla on jo ihan selkeät tulevaisuuden suunnitelmat ja ne eivät toteudukkaan. Vaikka koko ajanhan se mahdollisuus oli, ettei pääse, niin silti sitä unelmoidessaan ei ota sitä huomioon. Meni mulla hetki siinä itseinhossa ja vellomisessa, mutta ei pidä jäädä tuleen makaamaan. Se on kuitenkin hyvä huomata, että moni ihminen aina nousee vastoinkäymisistään huolimatta ja uskon, että jotain uutta ja parempaa tulee tilalle.

Välillä tulevaisuuden suunnitelmat voi olla kokonaan auki ja se aika voi ahdistaa, mutta kyllä aina jotain tulee joka vie mukanaan. Turha itseään on siitä soimata jos ei mene muiden kanssa samaa tahtia tai samoja polkuja, kaikille on kuitenkin olemassa jotakin. Jos vain itse uskoo siihen, kyllä sen löytää. Monta surkeaa sattumusten sarjaa myöhemmin on myös viisaampi ja onnistumiset tuntuu joka kerta hyvältä. Vaikka kukaan ei sua auttais, älä menetä uskoasi. Älä muuta itseäsi muiden takia, olkaa yhdessä, älkää samanlaisia, niin kuin nämä ihanat karvaturrit videossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti