lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kirjoittajan pääkopassa

Aika aloittaa tämä blogi uudestaan. Kirjoittajan pääkopassa on kaikkea maan ja taivaan väliltä elämästäni, kirjoittamisesta, sisällöntuottamisesta ja mitä ikinä keksinkään kirjoittaa, mut pohjimiltaan tarkoituksena on tänne aina purkaa kaikkia ajatuksia, sehän näiden blogien idea ainakin alunperin on ollu. :)

Sitten ihmisestä.
Olen suomalainen kirjoittaja ja sisällöntuottaja. Kirjotan erilaisia artikkeleita, runoja ja novelleja nettiin, sekä olen myös kirjoittanut mainostekstejä eri yrityksille. Sisältöä tuotan suomalaisille fanisivuille Facebookissa, kuten The Walking Dead Finland ja American Horror Story Finland. Yhteistyössä on toiminut FOX Finland ja EMP Finland joiden kanssa järkkäsin sivujen faneille kilpailuita, joissa palkintoina oli erilaisia TWD-aiheisia juttuja ja lahjakortteja. Harrastuksiini kuuluu musiikin väsääminen, maalaminen ja piirtäminen.

Olen aloittanut myös kaksi vuotta sitten toukokuussa kirjoittamaan ensimmäistä kirjaani ja se on ollut aikamoinen matka ja projekti. Siitä ja muusta kerron blogissa jatkossa enemmän ja kirjoittajan pääkopassa tapahtuviin ajatuksiin päästään sen myötä. Tää on nyt tällänen pikainen restartin ensimmäinen esittely teksti. :)

Viimeisen vuoden aikana olen opetellut myös hieman koodailemaan ja olen tässä aloittanut koodaamaan kotisivuja, jonne jatkossa tulee kaikki jutut ja myös tämä blogi on luettavissa!
Ennen kotisivujen tulemista, tulkaa tykkäilemään Facebookissa, seuraamaan Twitterissä ja Instassa, mitä näit kaikkii nykyään niin hurjasti on :P
http://www.facebook.com/M.A.Morten
http://www.twitter/M.A.Morten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti