keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Don't panic

Niin se syksy on taas salakavalasti pyörähtänyt käyntiin; huomaamattaan ja viimeiset kesämiehet ja itseään ruskettavat tytöt tarraavat tiukasti viimeisiin auringonlämpöihin ja uskaltavat vielä kuljeskella shortseissa ja teepaidoissaan kaupungilla, mutta suurin osa väestöstä on jo vetänyt pitkähihaista tai takkia päälleen ja kaupunkikuva näyttäytyy arkisena aherruksena. Kuhnurit painaa menemään ennakoituja reittejään jokainen omaa korttaan kantaen.

Landellakaan ei työ lopu, omenat putoo puistaan ja kilo tolkulla kerättävää, pitänee laittaa vielä valkoviiniä tulemaan, marjaviini on pullotusvalmista torstaina. Sunnuntaina paikat talvikuntoon varmuuden vuoksi, jossei tän vuoden puolella enää mennä.

Mullekkin on vähän vakiintunut nyt yks ravintola, jossa käyn melkein joka viikko tekemässä vuoroja. Viimeksi seurueen isännältä tuli käsipäivää kiitokset seurueen hyvästä houstaamisesta, siitä tuli niin hyvä fiilis ja lisää intoa työntekoon. Myös syysflunssa tavoitti mut viikonloppuna ja nyt oon vielä tänään saikulla, mut olo on jo ihan okei. Perjantaina taas töihin. 

Tänään on hieman aihetta juhlaan kun Teit meistä kauniin -elokuva saa virallisen ensi-iltansa ympäri Suomea. Syytä juhlaan on siksi koska yks lähimmistä kavereistani oli aika tiiviisti ton leffan tuotannossa mukana ja se hommas mut ja monet muut leffaan avustajaksi, niin se on vähän enemmän kuin mahdollista että koko kaveripiiri vilahtaa siinä, ainakin jotkut meistä. Onhan se nyt aika huikeeta kyllä vaikka onkin kyse avustamisesta. Mulle apulanta leffa oli eka kokemus avustajana feature leffassa. Tonin sanoin leffa tehtiin kaverivoimin ja "Onhan se melko apulantaista (toimintaa.)"














Katso kaikki avustajat täältä


Mä oon nyt saanut mun ensimmäiset kirjotukset valmiiksi.

Novellin editointi alkaa pian, se menee sitten lopulta kustantajille, jotka päättää sen kohtalosta.
*rummunpärinää*

Mulla on ihan mahtavia uutisia! Julkaisen pian ensimmäisen omakustanteen! Sitä on mahdollista sitten tilata suoraan multa tai kirjakaupoista ja verkosta. :) 

Lisätietoja tulee myöhemmin lisää, mut pysykää kuulolla.

Hyvää alkanutta syksyä kaikille!
Miten on lähteny arki rullaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti